Menu van de Maand
Bij Bistro Sitèr hebben wij naast on A La Carte menu ook een maandelijks wisselend menu. Met zorgvuldig geselecteerde Limburgse streekproducten creëren we smaakvolle gerechten in een sfeervolle omgeving die het beste van Frankrijk en Sittard samenbrengt.
Menu du Mois – Menu van de maand
Forel, spitskool, citroen, zure room
Hoeve Nekum Cuvée, Riesling, Solaris, Gewürztraminer.
Wijn die typisch Limburgs is. Fijne frisse zuren zoals groene appel, Rijpe tonen van geel fruit en stevige aroma’s.
Wijn die typisch Limburgs is. Fijne frisse zuren zoals groene appel, Rijpe tonen van geel fruit en stevige aroma’s.
BBQ Prei met beurre blanc en groene peper (signatuur)
Delbeaux Pays d’Oc (zuidwest Frankrijk), druif is Viognier.
Heerlijk stuivende wijn dat typisch is voor deze druif. Door houtlageringen het rijpe karakter past het uitstekend bij het ge-BBQ’de van de prei en de beurre blanc. De frisheid in de afdronk is belangrijk voor het kleine zuurtje van de saus.
Heerlijk stuivende wijn dat typisch is voor deze druif. Door houtlageringen het rijpe karakter past het uitstekend bij het ge-BBQ’de van de prei en de beurre blanc. De frisheid in de afdronk is belangrijk voor het kleine zuurtje van de saus.
Canard a l’Orange met pastinaak en linzen
Metairie les Barriques, Pinot Noir.
Rijpe stijl pinot noir met herkenbaar zomerfruit zoals aardbei, zwarte kers en een beetje braam. Door de houtlagering vol, rond en rijp. Wijn die veel drinkplezier geeft. Ook zonder gerecht.
Rijpe stijl pinot noir met herkenbaar zomerfruit zoals aardbei, zwarte kers en een beetje braam. Door de houtlagering vol, rond en rijp. Wijn die veel drinkplezier geeft. Ook zonder gerecht.
Gâteau Opéra, Chocolade, mokka, biscuit
Dom Brial, Rivesaltes Ambré, Macabeu, Grenache.
Een diepe, schitterende amberkleur in het glas. Aroma’s van vanille, chocolade en gedroogde banaan. Zijdezacht in de mond, met een volle smaak en tonen van gekonfijt fruit, honing en pure chocolade.
Een diepe, schitterende amberkleur in het glas. Aroma’s van vanille, chocolade en gedroogde banaan. Zijdezacht in de mond, met een volle smaak en tonen van gekonfijt fruit, honing en pure chocolade.
Menu 4 gangen
60,-
Menu 3 gangen
52,50
Wijnarrangement
35,-
Per glas
9,50