A La Carte
Bij Bistro Sitèr in Sittard geniet je van de authentieke Franse keuken met een lokale twist. Met zorgvuldig geselecteerde Limburgse streekproducten creëren we smaakvolle gerechten in een sfeervolle omgeving die het beste van Frankrijk en Sittard samenbrengt.
Daarnaast bieden wij ook een Menu van de Maand.
Plats a Partager – Om te delen
Oesters 3 stuks / 6 stuks
12,-
22,-
Oester specialité (p.st.)
Venkel – Chartreuse
6,-
Kaaskroketjes van Pluusj kaas uit Eijsden
8,-
Vleeswaren uit Frankrijk en Limburg
17,50
Les Entrèes – Voorgerechten
Rode biet uit zoutkorst
Mierikswortel, cashew, dille
13,-
Makreel
Venkel, pernod en radijs
15,-
Tartaar van Regiorund 100/200gr
Brioche, krokante aardappel
15,50
25,-
Cocktail Noordzee krab
Limoen, avocado, groene appel, foreleitjes
16,50
Les plats intermediaire – Tussengerechten
BBQ Prei
Beurre blanc, groene peper, bieslook
14,-
Langoustine
Mossels, kokkels
19,-
Les plats principaux – Hoofdgerechten
Specialité Maison
Entrecote van het regiorund voor twee (400 gr), bearnaise en frites
67,50
Artisjok
Tomaat, aardappel
22,50
Schol
Antiboise tomaat, olijf, kappertjes
24,50
Haas van Limburgs varken
Velouté van morille
26,50
Gebakken rundersukade
Pepersaus of jus met peterselie (supl. Ganzenlever € 10,-)
26,50
Suppléments – Bijgerechten
Salade haricot vert en Franse dressing
6,50
Warme groenten
7,-
Aardappelpuree met fijne kruiden
6,-
Frites met eigengemaakte mayonaise
6,-
Les Desserts – Nagerechten
Franse en Limburgse kazen
Krentenbrood, vijgencompote
17,-
Dame Blanche
Vers gedraaid vanille ijs, chocolade, oublie
10,-
Crêpes Suzette
Sinaasappel, vanille-ijs, Grand Marnier
10,50
Cremeux aardbei
Basilicum, Vlierbloesem
11,-
ZONDAG 27 JULI
Fruits de Mer
We serveren deze middag vanaf 13.00 uur een Fruits de Mer menu:
Fruits de Mer
Tonijn en oester
Halve kreeft, Hollandaise, kreeftenboter, salade
Nagerecht (optioneel)
€ 75,- pp (zonder nagerecht)